Zomerhuifje.nl

unieke bakfiets accessoires

Naar deze shop!

zomerhuifje bakfiets accessoires

Zomerhuifje.nl heeft een mooie collectie van luxe zonnehuifjes en zittingen, die geschikt zijn voor de bakfietsen Babboe Big en Cangoo Groovy. Ze houden je kind uit de zon én geven jouw bakfiets een kleurrijk uiterlijk.

Outdoor & one season stoffen

Zomerhuifje.nl heeft twee soorten huifjes; ‘outdoor’ en ‘one season’. De outdoor stoffen zijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal gemaakt. Ze zijn weersbestendig, zullen niet verkleuren door de zon en er kan geen schimmel in komen na een regenbuitje. De keuze in dessins is voor dit materiaal echter beperkt, waardoor het ‘one season huifje’ is bedacht. Hiermee geef je jouw bakfiets een nog uniekere uitstraling.

Alle zittingen en rugleuningen in deze webshop zijn van outdoorstof gemaakt en gaan meerdere jaren mee. Met die basis voor je bakfiets kun je eindeloos mixen & matchen, om zo een unieke uitstraling voor je bakfiets te creëren!

Kwaliteit en service

Zomerhuifje werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten. Zowel de frames als de stoffen zijn zorgvuldig uitgekozen en getest. De perfecte afwerking wordt verzorgd door ervaren naaiateliers waar Zomerhuifje mee samenwerkt. De verzending is gratis. De huifjes worden (mits op voorraad) binnen 6 werkdagen geleverd. En je kunt veilig betalen met iDeal, creditcard of overboeking.

Merk fietsen en Zomerhuifje bakfiets accessoires

Voorlopig zijn de huifjes alleen geschikt voor de Babboe Big driewieler en de Cangoo driewieler. Maar heb jij een ander merk/model bakfiets en interesse in een zomerhuifje? Neem dan contact met ze op en informeer naar de mogelijkheden!

www.zomerhuifje.nl

 

Like Zomerhuifje ook op Facebook! www.facebook.com/zomerhuifje

[ssba]