PSikhouvanjou

op slag verliefd

Naar deze shop!

 

PSikhouvanjou webshop 2015

Wat een heerlijke shop is dit toch! Als je wilt weten wat hip is, kom dan regelmatig een kijkje nemen in deze webshop. Eigenaresse Coretty heeft het talent om steeds als een van de eerste in Nederland met nieuwe producten te komen die keer op keer musthaves blijken te worden. Met recht dus een speelgoed winkel voor hippe kids.

Bij PSikhouvanjou vind je een breed assortiment kinderkamer accessoires en unieke artikelen, voor kinderen én jezelf. Kwaliteit en originaliteit van de producten staan hoog in het vaandel. Shoppen bij PSikhouvanjou maakt gewoonweg hebberig, want of je het nu nodig hebt of niet, hebben wil je er alles wel. Je bestelling ontvangen van PSikhouvanjou is ook al een feestje op zich, want het wordt altijd met zorg en persoonlijke aandacht ingepakt, dat is nog eens service!

PSikhouvanjou

Naast een webshop is PSikhouvanjou inmiddels ook uitgegroeid tot een gevestigd merk welke je in verschillende binnen- en buitenlandse webshops tegenkomt. De PSikhouvanjou melamine bordjes en bekers met illustraties van Helen Dardik, de kleurrijke posters voor de kinderkamer van verschillende illustratoren, je herkent ze direct!

www.PSikhouvanjou.nl

[ssba]