Neem je kids in de maling! 1 april grappen voor kinderen

Goede 1 april grappen, ik hou ervan! Ik merk wel dat ik tegenwoordig wat meer op mijn qui-vive ben. De 1 aprilgrappen vliegen me namelijk al dagen van tevoren om de oren met allerlei persberichten en mijn zoon is ook al dagen YouTube video’s aan het bekijken. Hieronder de 1 april grappen die ik al eerder heb uitgehaald. Wat ik morgen ga doen, houd ik nog heel even voor me. 

Dit zijn grappen uit de ‘oude’ doos, maar nog steeds leuk!

5x 1 april grappen voor kinderen

# Lekkere limonade

Job krijgt eigenlijk altijd water mee naar school, maar vorig jaar verraste ik hem met limonade. Maar dan wel de jelly variant. Dat was lastig drinken! 😉 Geen jelly in huis? Dan kan het ook met limonade met gelatine erbij.

Met deze 5 1 april grappen neem je je kids op een leuke manier in de maling. Maar wees gewaarschuwd: je wordt natuurlijk 10x terug gepakt.

# Trek die klei maar uit de kast

Voor de Facebookpagina van Play-Doh hebben we een tijdje allerlei leuke dingen bedacht en gefotografeerd. We hebben ook 4 leuke 1 aprilgrappen bedacht, die je makkelijk kan maken met klei.

1 april grappen met Play-Doh

# De tijd van de wekker een uur later zetten

Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar mijn kind is altijd bang om te laat te komen. Zal wel een natuurlijke tegenhanger van mij zijn, want ik ben privé (zakelijk ben ik braver) altijd te laat. 😉 De tijd van de wekker een uur later zetten was bij hem echt een hele goede…

# Speciale paaseitjes

Dit is al een oude, maar deze blijf ik grappig vinden. Haal heel voorzichtig het papiertje van een paaseitje en vervang de inhoud door een druif. Succes verzekerd!

vervang een paasei door een druif 1 april grap

# Moestuintjes

Zo jammer dat AH dit jaar geen moestuintjes heeft. Want deze grap, die mijn oud-huisgenote Anneke uithaalde bij haar dochter, vind ik nog steeds echt briljant. Zij verving ’s nachts één van de ingezaaide tuintjes door een plant. Je snapt vast de reactie wel. 😉

1 april grap voor kinderen

 

Welke 1 april grap haal jij uit met je kind? Laat het ons weten op Facebook. Meteen weer inspiratie voor volgend jaar! 😉

>> Bewaar ze op je eigen Pinterest-bord <<

Met deze 5 1 april grappen neem je je kids op een leuke manier in de maling. Maar wees gewaarschuwd: je wordt natuurlijk 10x terug gepakt.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Opvoeden

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.