Win ‘Het negen maanden invulboek’ – dagboek & planner ineen

Dit boek is straks een mooie herinnering straks aan je zwangerschap.

Van uitgeverij Kosmos kreeg ik Het Negen Maanden Invulboek opgestuurd. Een boek dat al tijdje bestaat en dit jaar een 6e druk kreeg. Er zijn al veel zwangerschaps invulboeken op de markt. Alleen bij Bol.com krijg je al zo’n 30 hits. Niet verwonderlijk, want in verwachting zijn is toch best een bijzonder gebeurtenis. Of het nu voor de eerste of derde keer is. 

Het Negen Maanden invulboek is een dagboek en planner in één. Het invulboek geeft je iedere week handige informatie en bruikbare tips over wat je als aanstaande moeder bezighoudt. Elke week bestaat uit een pagina met handige informatie en bruikbare tips voor jou als aanstaande moeder en een pagina waar enkele vragen worden gesteld en ruimte voor notities waar je leuke, grappige of bijzondere gebeurtenissen staan vermeld.

Het boek telt 42 weken. Handig voor die moeders, die net zoals ik wat extra geduld moeten opbrengen voordat de kleine er is. De laatste pagina’s zijn ingeruimd voor de bevalling, de geboorte en het geboortekaartje. Mooie herinnering om terug te kijken op deze bijzondere periode en je kind later mee te geven! Wil je de inhoud van het boek bekijken? Dat kan hier!

Liever direct zelf bestellen? Dat kan hier.

Winactie negen maanden invulboek

Het lijkt me leuk om het invulboek cadeau te geven aan iemand die zwanger is, aangezien een zwangerschap niet meer direct op mijn wensenlijstje staat. 😉 . Dus ben jij zwanger of ken jij iemand die zwanger is, tag jezelf of diegene op de post over dit boek op Facebookt. Ik verloot het boek onder de reacties.

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Opvoeden

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.