By 26 december 2018 Read More →

Maandkalender januari

Alweer de  januari maandkalender. Ongelooflijk hoe hard het jaar is gegaan. Wederom hebben we een leuke, gratis maandkalender voor je. Eentje met een thema waarvan ik het hoop dat het nog werkelijkheid gaat worden. Want alhoewel het nu winter is, krijg ik van alle regen vooral het herfstgevoel. Sneeuw, dat is wat ik wil. 

Onze maandkalender maken we in samenwerking met CliniClowns. Aan het einde van iedere maand lanceren we de kalender voor de maand daarop. Na 12 maanden heb je dan een volledige jaarkalender.

Voor deze maand kozen we voor de gekleurde versie. Job breide de tekening weer leuk uit en ik schreef er alle afspraken voor hem op. Na de drukke en rommelige decembermaand hebben we in januari weer even behoefte aan rust en regelmaat. Die derde ‘R’ (reinheid) is wederom één van mijn goede voornemens… Vrees elk jaar weer. 😉

Verbeeldingskracht bij CliniClowns

De kalender die we samen met CliniClowns hebben ontwikkeld, heeft het thema ‘verbeeldingskracht’ Iedere maand een nieuwe afbeelding in kleur of zwart-wit te downloaden. Die je kind kan inkleuren of verder kan aftekenen met zijn of haar eigen verbeeldingskracht. Je kunt de kalender gebruiken als verjaardagskalender of juist leuk als kalender waar je de activiteiten voor je kind opzet.

Januari maandkalender

Je kunt de kalender hier gratis downloaden. Daarmee geef je ook toestemming om onze wekelijks emailnieuwsbrief MoodKids Updates te ontvangen. Met daarin de nieuwste artikelen, winacties en relevante thema’s, zoals bijvoorbeeld Valentijn, Moederdag of Sinterklaas.

Na je aanmelding ontvang je op het opgegeven emailadres direct een bevestiging. Deze kan per ongeluk in je spam belanden. Na het bevestigen ontvang je de download voor de gratis maandkalender. Daarin staan ook de downloads voor de andere maandkalenders.

Ontvang je MoodKids Updates al? Dan doorloop je wel dezelfde procedure, maar wordt je emailadres uiteraard ontdubbeld. Je ontvangt hem dus niet meerdere keren. Hetzelfde geldt als je al eerder een maandkalender hebt gedownload.

Heb jij de gratis kalender ook gedownload? Hangt hij inmiddels bij je thuis? Of heb jij of je kind er een mooie creatie van gemaakt? Post dan een foto op je social mediakanalen met de #cliniclowns en #moodkidsnl. Daarmee zet je CliniClowns mooi in de spotlights en maak je kans op een cadeautje, die wij maandelijks uitdelen aan iemand die zijn post deelt met de #moodkidsnl.

MoodKids is online ambassadeur van CliniClowns

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.