By 8 oktober 2018 Read More →

Win 2x 4 kaarten voor concert van Dirk Scheele

‘Ik heb een gitaar. Met zes snaren.’ ‘Een kokertje van karton, een kokertje. Ik kan erdoor praten.’ ‘Ik heb de allercoolste opa van heel Nederland en Europa’. En ik kan zo serieus nog wel een uur doorgaan. Herken je ze al? De liedjes van Dirk Scheele?  

Dit zijn wel de ietwat ‘oudere’ liedjes, want Job is inmiddels alweer 10 jaar en is tegenwoordig van de Nederlandse rap en hiphop. Maar toen Job nog een klein Jobje was, was hij echt idolaat van Dirk Scheele. De cd werd grijs gedraaid, hij kende alle liedjes en zong ze luidkeels mee. En wij ook.. Want de liedjes blijven echt in je hoofd zitten.

Even kennismaken: Dirk Scheele

Zegt het je niks? Ik kan het me haast niet voorstellen, maar zal je even kort meenemen. Dirk Scheele is bekend van zijn vrolijke kinderliedjes. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon. Heeft ontelbare liedjes, cd’s en boeken gemaakt en geschreven. Ook heeft hij op zijn YouTube-kanaal ruim 1,5 miljoen views per maand. Dirk Scheele is met recht een kinderpopster te noemen!

Dirk Scheele in Hedon

Maar even terug naar Job. Het hoogtepunt ons Dirk tijdperk was toch wel het Dirk Scheele concert in Hedon. Ik denk nu zo’n 5-6 jaar geleden. Samen met twee vriendinnen en hun kids togen we naar Hedon. Een (destijds) klein poppodium in Zwolle. Ontzettend grappige ervaring, omdat wij daar zelf meestal ’s avonds met een biertjes stonden naar bandjes te luisteren. Nu dus ’s middags, naar Dirk.

Vooraan het podium lag de grond bezaaid met kussens en Dirk stond als een echt popidool op het podium. Kinderen mochten meezingen en meedansen op her podium. En ons Jobje, die ook toen niet op zijn mondje was gevallen, zat ademloos te kijken. Later werd er ook door hem gedanst en wilde hij zelfs graag op het podium meedoen. Het is voor mij een enorm dierbare herinnering, die ik niet snel zal vergeten. En zo leuk, want Dirk gaat een echte herfstvakantie-tournee houden!

Concert Z’n leukste liedjes

Tijdens de theatertournee speelt Dirk Scheele een heleboel liedjes uit zijn enorme repertoire. Alle genres komen voorbij, van rock & roll en blues, tot pop en wereldmuziek. Maar dan op z’n Dirks natuurlijk. Waar kun je Dirk deze herfstvakantie bekijken?

woensdag 17 oktober 2018, 15:30, Mezz Breda

zondag 21 oktober 2018, 14:00, Paard Den Haag

maandag 22 oktober 2018, 15:00, TivoliVredenburg Utrecht

donderdag 25 oktober 2018, 12:30, Patronaat Haarlem

vrijdag  26 oktober 2018, 13:00, Bibelot Dordrecht

Tickets kun je bestellen via de link bij de locatie of via www.dirkscheele.nl

Win kaarten voor Dirk Scheele 

Gefeliciteerd!

Carmen Ton uit Oostknollendam

Marjolein Steenbruggen uit Herwijnen

 

Dit artikel is een samenwerking met Dirk Scheele.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Opvoeden, Er op uit, Thema

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.