Jouw kind op de cover van de Donald Duck?

Op 25 oktober bestaat Donald Duck Weekblad officieel 65 jaar. Een bijzonder jaar voor het vrolijke weekblad.

Wie is er niet in Nederland opgegroeid met de Donald Duck. Als kinderen lazen mijn zusje en ik het blad al. En met een beetje pech had mijn vader hem eerder te pakken en moesten wij wachten. Ook Job leest de Donald Duck met heel veel plezier. En schatert regelmatig om de grappen en grollen van Donald en zijn vrienden.

Zelf geniet ik nog steeds van de brieven van kinderen op de eerste twee pagina’s. Al vanaf een van de eerste edities van het weekblad wordt er wekelijks aandacht besteed aan de verhalen van de lezers. De bekende ‘Brievenbus van oom Donald’ bestaat al sinds 1953. Wist jij dat Donald Duck dagelijks zo’n 100 brieven van de lezers ontvangt? Wat lijkt het me geweldig om als redacteur die brieven te mogen beantwoorden als Donald.

Donald Duck-moment delen

Om 65 jaar Donald Duck te vieren, gaat het weekblad op zoek naar de mooiste verhalen en foto’s. Ook jij kunt jouw persoonlijke Donald Duck-moment delen. De leukste foto’s en verhalen komen centraal te staan op onder andere de website. En er komen foto’s op de bijzondere cover van de jubileum-editie. Dat is toch wel super cool! Inzenden van foto’s en verhalen kan tot uiterlijk 20 augustus.

Bij ons is de trampoline nog steeds een lekkere plek om Donald Duck te lezen.

 
Deel jouw Donald Duck-moment en -foto via DonaldDuck.nl/Duckmomentje
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Opvoeden, Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.