By 30 augustus 2016 Read More →

Gaat of zit jouw kind op de basisschool? Deze gratis tas is leuk!

Gaat jouw kind bijna naar de basisschool? Of zit jouw kind al op de basisschool? Dan kun je een gratis schooltas van Ouders van Nu ophalen bij Bruna.

Gratis schooltas ophalen bij Bruna

De schooltas is bestemd voor kinderen  die (bijna) naar de basisschool gaan. Je kunt je inschrijven vanaf dat je kind 3,5 jaar is. Na inschrijving op de website van Ouders van NU kun je de gratis schooltas, gevuld met leuke cadeautjes, ophalen bij een Bruna-winkel bij jou in de buurt (m.u.v. stationslocaties). De tas is beschikbaar in twee kleuren. Bij ophalen mag je zelf de kleur van de tas kiezen!

 OvN Schooltas 336x280

 

WoeDoeMail

Daarnaast ontvang je wekelijks de WoeDoeMail (doe-tips voor de woensdagmiddag). Ieder kwartaal de Ouders van Nu Schoolkind groeikalender en wekelijks de Ouders van Nu nieuwsbrief en informatie van Sanoma.

Het is helaas niet mogelijk de schooltas aan te vragen als je niet in Nederland woont.

Vraag hier je gratis schooltasje aan. 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Opvoeden, Inspiratie, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.