In Amerika test je de buggy van je kind zelf…

Ooit nagedacht over hoe je kind zitten in een buggy ervaart? Ik niet, moet ik je bekennen. Toen ik dit artikel zag op Huffington post, kon ik een grijns niet onderdrukken. Natuurlijk heerlijk Amerikaans dit!

Onder het mom: ervaar zelf wat je kind ervaart heeft Kolcraft, een kinderwagen merk, een buggy gemaakt die zo groot is dat ouders er zelf een test-ritje in kunnen maken. Het is een exacte kopie van hun reguliere buggy, alleen dan dus enorm opgeblazen. Hij is meer dan 2 meter hoog en 1,20 meter breed.

Zie jij jezelf al een rondje maken door het park? Ik geloof niet dat mijn man hier in gaat zitten. Haha!

Test als ouder de buggy van je kind zelf.. In Amerika kan het!

Ga naar Chicago in juni? Dan kun je hem uitproberen in Mary Bartelme Park op 7 juni. Wel natuurlijk de riempjes vast!

Stuur je dan wel even een foto naar ons? 😉

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Opvoeden

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.