By 15 januari 2015 Read More →

Gezocht: leukste oppas van het jaar

Voor het derde jaar op rij organiseert OppasStudent de verkiezing Oppas van het Jaar. Iedere oppas uit Nederland mag worden genomineerd. Laat zien waarom jouw oppas de állerbeste oppas van 2014 is. Dan maken jullie samen kans op een prachtig prijzenpakket naar keuze!

oppas van het jaar

In veel gezinnen heeft de oppas een hele belangrijke rol. Veel oppassen halen op vaste basis de kinderen uit school om vervolgens een gezellige middag met ze te beleven. De oppas bedenkt vaak leuke activiteiten om met de kinderen te ondernemen en zorgt ervoor dat ze op tijd naar sport- of muziekles worden gebracht en ’s avonds op tijd in bed liggen. Kortom: de oppas zorgt er in veel gezinnen voor dat alles op rolletjes loopt.

Met de alledaagse drukte wordt het bedanken voor de oppas nogal eens vergeten. En dat is jammer want mede dankzij hem of haar hebben heel veel ouders het afgelopen jaar leuke momenten, met én zonder de kinderen, beleefd! De Oppas van het Jaar verkiezing is dé gelegenheid om je oppas in het zonnetje te zetten en hem of haar te bedanken voor het afgelopen jaar. Naast de titel “Oppas van het Jaar 2014” maakt de oppas (samen met de kinderen) kans op één van de drie prachtige prijzenpakketten. De hoofdprijzen zijn dit jaar niet mis: een dekbed naar keuze van SNURK, een prachtige portemonnee van O MY BAG of matchende mutsen voor kind en oppas van POEDERBAAS. Ieder prijzenpakket bevat tevens het bordspel Ik Hou van Holland Junior, het Voorleesboek voor de Allerliefste Oppas en het Lieve Oppas invulboekje. Wacht dus niet langer en nomineer je oppas voor de verkiezing!

Meedoen is heel simpel: Laat via een tekening of ander kunstwerkje zien waarom jullie oppas de állerliefste, stoerste, grappigste of beste van Nederland is.

Aanmelden kan tot 1 februari 2015. Klik hier voor het aanmeldformulier. Meer informatie over de verkiezing is te vinden op OppasTips.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Opvoeden

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>