By 8 december 2014 Read More →

NO KIDDING maakt schokkende Dubsmash

Stichting NO KIDDING vraagt aandacht voor kindermishandeling en doet dat met een schokkende inhaker op de Dubsmash-hype. NO KIDDING wil Nederland met de film bewust maken van het feit dat kinderen zelf nauwelijks over mishandeling praten. Jaarlijks worden er in Nederland 350.000 kinderen emotioneel of lichamelijke mishandeld of zijn getuige van huiselijk geweld. Dat zijn er drie in elke klas. 80% procent van deze kinderen praat hier nooit over. 

Open je ogen en kom in actie

NO KIDDING wil dat de maatschappij de ogen opent voor kindermishandeling en zelf in actie komt. De stichting richt zich op de buurman, de ouders van vriendjes, familie of de docent. Spreek een kind eens aan zodat ze het vertrouwen in volwassenen terugkrijgen. Haal kinderen uit hun isolement. Zet zelf de eerste stap om kinderen te helpen. Word een NO KIDDING HELD door met kinderen te praten en naar ze te luisteren om vervolgens, met hulp van NO KIDDING, actie te ondernemen.

Over No Kidding


Stichting NO KIDDING Stop kindermishandeling! is een publieksbeweging.
Een ‘bottom-up’ organisatie die het voorkomen van kindermishandeling niet zoekt bij de overheid of bij de professional, maar bij een verandering in de manier van denken en doen van de maatschappij als geheel. Want door de directe omgeving van het kind te activeren worden meer kinderen eerder bereikt.

De organisatie bestaat praktisch geheel uit vrijwilligers en biedt iedereen de mogelijkheid  om zijn eigen unieke bijdrage te leveren. Dit kan als supporter, vrijwilliger, stagiair(e), donateur of maatschappelijk partner. Er is alle ruimte voor nieuwe initiatieven en creativiteit die de missie en visie ondersteunen.

no kidding

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Opvoeden

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.