By 30 oktober 2014 Read More →

Ontroerend briefje voor de meester

Het vak van leraar wordt er niet veel leuker op, als je de media mag geloven. Hoge werkdruk, veel wet- & regelgeving, een hoge administratielast, lastige ouders. We kunnen nog wel even doorgaan. En toch blijven al die juffen en meesters met veel plezier in het onderwijs werken. Waarom?

Bennie Nordkamp liet via Twitter weten waarom het vak van leraar wel leuk is.

In de lerarenkamer van zijn school liet zijn collega Peter Rietman een briefje zien wat door een leerling was achtergelaten op zijn bureau. Prachtig toch als een kind zich zo veilig & goed voelt bij een meester dat er ruimte is voor dergelijke emoties.

briefje goudvis

Hulde voor meester Peter! En natuurlijk al die andere juffen en meesters die elke dag onze kinderen weer een stukje wijzer en zelfbewuster op de wereld zetten.

Heb jij ook een lief, leuk of ontroerend briefje van jouw/een kind dat je met ons wil delen? Laat een reactie achter op onze Facebookpagina of mail naar [email protected]

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Opvoeden

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.