By 29 januari 2015 Read More →

Tijd voor een korte terugblik dag 29 #hello15

Je hebt vandaag een rustdag.

Januari is bijna om. Als je terugkijkt op de afgelopen weken, viel het trainen je dan mee? Pak er pen en papier bij en maak een lijstje: wat is er veranderd nu je (meer) sport? Fysiek en ook mentaal. Zitten je kleren beter/losser? Slaap je ʻs avonds sneller in? Heb je meer trek? Zien anderen de verandering? Hoe voel je je?

Als je terugblik lijstje klaar is, stop je het tussen je agenda. Zo rond half februari. Probeer er niet meer naar te kijken. Pas half februari lees je het lijstje weer.

-Sport je nog steeds?

-Hoe voel je je nu?

-Wat zeggen anderen?

-Wat merk je aan je spieren?

Dus plan je recap alvast in voor half februari.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: #hello15

Auteur:

Britt woont met Dennis en dochter Stevie (2011) in het Brabantse Bergeijk. Creatief bezig zijn zit er al van jongs af aan in (‘ik weet niet beter’) en op haar website deelt Britt dan ook DIY-projecten, recepten, schrijfsels en sneak peeks van opdrachten die haar, via die website, toekomen. Daarnaast geeft ze groepslessen aerobics, streetdance en yoga aan kinderen en volwassenen. Britt typeert zichzelf als ‘lichtgroen’; veel bewegen, gezond eten met zo af en toe een uitschieter en recycling/hergebruik waar kan.