By 1 januari 2015 Read More →

Hoeveel suiker eet jij? #hello15

Vandaag is het 1 januari en start #hello15. Als je dit ook daadwerkelijk 1 januari leest, dan zit je waarschijnlijk moe op de bank. Gisteren te hard gefeest, waarschijnlijk de nodige oliebollen genuttigd, misschien (iets teveel) gedronken en in ieder geval (te) laat naar bed. En heb je kinderen? Dan vanochtend zeker té vroeg opgestaan!

Vandaag doen wij het daarom rustig aan. Britt gaf ons -gelukkig- vanochtend alleen nog huiswerk en stelt de actie uit tot morgen. Dank, Britt 😉

En wij vragen je of je deze video (zie link) wil bekijken. Koppen-programmamaker Tim Verheyden ging 30 dagen suikervrij eten en maakte er een reportage over. De reportage duurt 17 minuten en werkelijk wij vonden het shocking. Nooit bij stil gestaan dat we zoveel suiker onbewust tot ons namen.

Koppen

Vandaag dus een momentje van besef. Morgen gaan we echt aan de slag.

Echt!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: #hello15

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>