Een verrassing voor mijn lieve moeder

Mijn ouders hebben sinds 1 april hun bedrijf verkocht. Na 40 jaar hard werken is het tijd om te relaxen. En dat hebben ze enorm verdiend, vind ik.

Mijn ouders hebben allebei in het bedrijf gewerkt. Daarnaast groeiden er twee dochters op met veel hobby’s, hebben ze een druk sociaal leven en was er uiteraard ook het huishouden. Voor mijn moeder dan. Want mijn ouders hebben een traditioneel huwelijk. Mijn vader komt niet veel verder dan een ei bakken. 😉

Handige apparatuur die de taken konden verlichten, hadden wij vaak al snel. Ik geloof dat wij een van de eerste magnetrons hadden. Een bakbeest dat je nauwelijks met z’n tweeën kon tillen. Alles wat bijdroeg aan meer (vrije) tijd rondom de strakke planning was welkom.

In de gesprekken die ik de afgelopen periode met mijn moeder voerde over de periode ‘na het bedrijf’, sprak ze vooral uit dat ze wat relaxter wilde leven. Daar past deze verrassing perfect bij.

Brabantia droogmolen

Van Brabantia mocht ik namelijk een droogmolen uitkiezen. Ik ben zelf al een aantal jaar in het bezit van een Brabantia droogmolen. Niets zo fijn als een was buiten hangen. Dus bedacht me meteen dat dit een leuke verrassing voor mijn moeder zou zijn.

Zij heeft jaren haar was vooral gedroogd in een droogtrommel. In haar ogen snel en handig, want ze kon op momenten dat ze niet aan het werk was  (lees: ’s avonds) de was handig en snel drogen. Maar nu zij meer thuis is, is een droogmolen in mijn ogen juist veel handiger. Buiten drogen is veel milieuvriendelijker, bespaart je enorm in kosten en je was slijt er minder van.

De droogmolen wordt geleverd met een losse, metalen grondanker. Wat ook handig is, is het Lift-O-Matic systeem waarmee je de wasmolen traploos kan instellen op de door jou gewenste hoogte. En tot slot een handige hoes om je droogmolen weer schoon te houden tot je volgende was.

1 droogmolen = 1 boom

Bovendien heeft Brabantia nu een geweldige actie. Voor elke droogmolen of droogrek die verkocht worden, plant Brabantia een boom. Inmiddels zijn er al meer dan 700.000 bomen geplant. Beter voor het klimaat en werkgelegenheid. Dus op naar de 1 miljoen bomen!

Hier vind je meer informatie over de Love Nature campagne van Brabantia en WeForest.

Je begrijpt, mijn moeder was blij verrast. En als je je was ook nog zo mooi mag drogen midden tussen de bloesems, dan krijg je toch echt een lentegevoel.

 Voor elke Brabantia droogmolen of droogrek die verkocht worden, plant Brabantia een boom. Inmiddels zijn er al meer dan 700.000 bomen geplant. Beter voor het klimaat en werkgelegenheid. Dus op naar de 1 miljoen bomen!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Lifestyle

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.