By 11 maart 2016 Read More →

Opnieuw je huis inrichten met ThuisLAB

Je huis is de plek waar je je veilig voelt en tot rust komt. Ervaar je dat niet of niet meer? Laat dan (opnieuw) je huis inrichten door ThuisLAB. Lees meer over hun werkwijze.

Thuislab quote 600x600

Je huis is de plek waar je je veilig voelt en tot rust komt. Je richt het in met de meubels die jij mooi vindt. Meestal voordat je kinderen krijgt en vaak met achteraf niet hele praktische items. Dan krijg je kinderen en ‘oh boy’ wat verzamelen ‘zij’ in de loop der jaren veel spullen. Ligt natuurlijk ook aan jezelf …

Ik vind de invloed van de kinderen op ons huis erg leuk. Maar ik hoor ook veel ouders om mij heen zeggen, dat ze het lastig vinden om hun eigen plek te behouden. ThuisLAB kan je helpen bij het opnieuw inrichten van je huis! Misschien zou je wel een make-over willen. Een nieuw interieur waarin jij en de kinderen ieder jullie plekje hebben.

Wie weet ben jij ook gek op de woonprogramma’s, die de bestaande interieurs complete make-overs geven? Denk je dan: ‘ja, ik wil ook opnieuw mijn huis inrichten!’. Maar vind je het moeilijk keuzes te maken? ThuisLAB helpt je. Met onze creativiteit, vakkennis, nieuwsgierigheid naar de wereld om ons heen, zullen we jou verrassen en inspireren om de liefde terug te brengen in jouw huis!

Opnieuw je huis inrichten, schakel ThuisLAB in. Esther en Myrthe helpen je graag om van je huis een thuis te maken. Meer weten over ThuisLAB? Lees het artikel.

ThuisLAB helpt je huis inrichten

Hoe werkt dat eigenlijk?

Stap 1:  

Na het eerste contact komen we vrijblijvend langs voor een kennismaking.

Stap 2:

Als je bent overtuigd dat wij iets voor je kunnen beteken, gaan we in gesprek over hoe jullie je huis willen gebruiken. De woonwensen worden geïnventariseerd.

Stap 3:

Wij stellen een moodboard en kleurenplan samen, waarin jullie wensen verwerkt worden.

Stap 4:    

Wij maken verschillende inrichtingsvoorstellen. Ook een 3D beeld is mogelijk.

Stap 5:   

Wij regelen en coördineren. Misschien is er een stukadoor of schilder nodig, voordat er verder kan worden ingericht.

Stap 6:    

Shoppen! Wij stellen een shoppinglist samen en zorgen ervoor dat jullie de woonproducten in één dag kunnen bekijken.

Stap 7:    

Als finishing touch richten wij jouw ruimte volledig in. Voor het WOW-effect wordt het geheel natuurlijk afgestyld.

Ons  motto: huis + liefde = thuis

Ben je nieuwsgierig geworden of overtuigd dat we langs moeten komen? Mail ons gerust op [email protected] of [email protected] Of neem een kijkje op onze site: www.thuislab.com

Je huis is de plek waar je je veilig voelt en tot rust komt. Ervaar je dat niet of niet meer? Laat dan (opnieuw) je huis inrichten door ThuisLAB. Lees meer over hun werkwijze.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Lifestyle, Kinderkamer

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.