By 11 december 2015 0 Comments Read More →

BN’ers schrijven boek voor zieke kinderen

Als je kind in het ziekenhuis ligt, maak je als ouder gespannen tijden mee. Veel gezinnen zijn in deze periode ontwricht, juist omdat ze niet bij elkaar kunnen zijn. Dankzij het Ronald McDonald Kinderfonds kunnen ouders dicht bij het ziekenhuis verblijven. Ze verblijven dan in een Ronald McDonald huis. Kunnen zo vaker op bezoek bij hun kind. En – net als thuis – nog even een verhaaltje voorlezen voor het slapen. Speciaal voor die ouders en kinderen hebben negen bekende Nederlanders samen een voorleesboek geschreven vol leuke, spannende en grappige verhalen.

Ronald McDonald voorleesboek

Het Grote Familie Voorleesboek
Het boek bestaat uit negen korte ‘droomverhalen’ die bedacht zijn door de populaire band MainStreet, tv-kok Hugo Kennis, kinderpopster Dirk Scheele, tv-presentator Klaas van Kruistum, tennisspeler Jacco Eltingh, actrice en presentatrice Yvonne Coldeweijer, zangeres Tyra Wiertz, bekend paardenliefhebber Jesse Drent en natuurlijk Ronald McDonald Kinderfonds-ambassadeur Yvon Jaspers. Het is in de maand december exclusief te koop via wehkamp.nl/kinderfonds voor slechts €10. En het mooie is dat het complete bedrag ten goede komt aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Zo kunnen zij nog meer gezinnen dicht bij elkaar brengen op de momenten dat het hard nodig is.

Niet zo’n lezer? Maak dan tijdens de Donatiecampagne bij McDonald’s een Kinderfondsbestelling van je bestelling door € 0,50 te doneren. Deze donaties gaan ook naar het Ronald McDonald Kinderfonds.

Meer informatie via: Ronald McDonald Kinderfonds

 

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]
Posted in: Lifestyle

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.