Hekel aan kabels en snoeren – (cord)less is more!

Kun jij je ook zo vreselijk ergeren aan al die snoeren, draden en kabels in huis? Ze liggen altijd op zichtbare plekken. Spuuglelijk! Ik kan er niets aan doen, ik heb er echt een hekel aan.

Zelfs bij apparaten die na gebruik weer in de kast verdwijnen zie ik ze liever niet. Over het algemeen heb ik dan ook totaal geen interesse in boxen, muziekinstallaties, televisies of welk willekeurig apparaat dan ook. Mijn vriend daarentegen… Maar wanneer iemand het woordje draadloos laat vallen, maak mijn hart een sprongetje.

Draadloos
Toen ons gevraagd werd om de LG CordZero stofzuiger te testen, leek me dat echt wat voor mij. Hier in huis met twee honden, twee kids en de voordeur rechtstreeks in de keuken is het een huishouden van Jan Steen. Niet erg hoor, ik houd er van. Nou ja niet echt natuurlijk, maar ik kan er tegen. ;))

Dus ik dacht: dat testen laat ik even aan me voorbij gaan. Maar toen kwam het toverwoord draadloos en was ik om. De stofzuiger is onderdeel van de geheel snoerloze LG CordZero line-up en heeft naast de stofzuiger die ik ga testen ook de steelstofzuiger, de Hom-Bot Square robotstofzuiger en de Bed Cleaner.

draadloos stofzuigen

LG’s RoboSense technologie
Mijn vriend vond hem meteen geweldig. Een nieuwe gadget! De eerste snoerloze stofzuiger ter wereld. Kijk die mooie tandwieltjes! Voorzien van LG’s RoboSense technologie. ‘Het is dus een robot en hij rijdt vanzelf achter je aan’, vertaalde hij voor me. Hij leest namelijk wel beschrijvingen, ik niet. ‘Oh en zie, een compressor’, kwijlde hij verder. Ik dacht alleen draadloos en wilde meteen beginnen. Jammer! Draadloos betekent natuurlijk eerst opladen. Hij droop af, al app-end dat we toch zo’n geweldige nieuwe gadget hadden gekregen. Ik was vergeten te vertellen dat maandag de koerier hem (de stofzuiger dus) weer op zou halen. Ik dacht alleen maar draadloos.

Krachtig en snoerloos stofzuigen

De volgende dag zoog ik dat het een lieve lust was. Ik lachte me suf toen het apparaat uit zichzelf(!) achter me aanreed. Voelde me bijna opgejaagd. Ik zoog zelfs mijn auto uit terwijl de stofzuiger zichzelf in het grind van de oprit groef (misschien toch maar de handleiding lezen, de robot functie kan vast ook uit). Snoerloos, zo praktisch: je komt er nu echt overal mee.

80V Powerpack & LG Kompressor technologie
De accu gaat langer mee dan ik vooraf dacht. Zo’n 40 minuten, nou dan is mijn huis wel schoon hoor! Er past ook meer stof in de stofbak dan in mijn huidige stofzuiger. Als ik kritisch ben, is hij wel iets gehoriger dan mijn huidige stofzuiger en ook zwaarder als je hem de trap op moet tillen, maar dat kan natuurlijk ook niet anders met al die techniek.

Eind oordeel
Een stofzuiger die doet wat hij moet doen. Had ik al gezegd dat hij draadloos is?

Verder is het een hele mooie gadget. En ik denk dat je het als je het een beetje slim aan pakt zo ook het beste aan je man verkoopt. Want je weet hoe dat werkt met gadgets: degene die het koopt moet het ook gebruiken. Zo weer een huishoudklusje van je to-do list.

De LG CordZero maakt van schoonmaken kinderspel. Benieuwd wat kinderen van de CordZero vinden? Bekijk het filmpje hier:

[ssba]
Posted in: Lifestyle

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.