By 8 november 2015 Read More →

Relax, het leven is al moeilijk genoeg!

Ben je op zoek naar de oplossing om je leven een stuk eenvoudiger te maken? Naar vindingrijke oplossingen en briljante tips die eenvoudig en doeltreffend zijn. Trucs die nagenoeg niets kosten? Dat komt goed uit. We vonden in De allerbeste Life Hacks het ideale naslagwerk voor je en mogen alvast vier geniale en handige tips met je delen.

#1 Life Hack – Inpakpapierhouders
Als je je cadeautjes zorgvuldig hebt ingepakt, houd je regelmatig pakpapier over. Dat wil je natuurlijk netjes bewaren, zonder dat het kreukelt en scheurt. Dat doe je zo:

pakpapier lifehack

Knip gewoon een leeg toiletrolletje in de lengte door en doe dat om de rol inpakpapier. Zo blijft het mooi zitten en kreukelt het niet.

#2 Life Hack – Bedbobbel
Deze vind ik echt briljant! Mijn dochter van 4 rolt nog regelmatig uit bed, dit is de oplossing.

life hack uit bed rollen

Koop (of leen) een zwemnoodle, je weet wel zo’n lange ronde buis die blijft drijven. Leg die onder het hoeslaken aan de kant van het matras die niet tegen de muur ligt. Zo kan je kindje dus niet meer midden in de nacht uit bed rollen!

#3Life Hack – Wascoverwijderaar
Dit herken je vast. Jij leert je kind dat het niet op de muren mag tekenen en je kind beloont je vervolgens met een fraai wascokunstwerk op de net gewitte muur… Been there, done that.. Dit is de oplossing:

Neem een doek, spuit er een beetje waterverdrijvende spray op en breng dat op het wascokunstwerk aan. De wasco zal verdwijnen als sneeuw voor de zon.

 #4 Life Hack – Blisteropener
Ik wist niet eens dat die vreselijke plastic verpakkingen een naam hadden.. Blisterverpakkingen zijn de nachtmerrie van iedere ouder. Ze zijn onmogelijk om open te maken. Maar er is een oplossing:

lifehack plastic verpakking

Opende verpakking met een blikopener. Zet hem aan de rand en draaien maar. Nu krijg je de buitenrand van het plastic vrij gemakkelijk open!

 

Voor nog meer geniale tips verwijzen we je naar: De allerbeste Life Hacks | ISBN 978-90-447-4434-7| Deltas

lifehacks

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Lifestyle

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.