By 25 april 2017 Read More →

Verkopen op Koningsdag? Doe mee aan deze wedstrijd!

Het is alweer bijna Koningsdag. Eén van de leukste dingen vind ik altijd de vrijmarkten en dan met name die waar kinderen hun kunsten, lekkernijen of oude meuk verkopen. Heerlijk slenteren, kijken en uiteraard wat kopen. 

Sommige kinderen zijn ware verkopers en kleine ondernemers in de dop. Prachtig om te zien! Is jouw kind ook zo’n rasechte verkoper of betreedt hij of zij voor het eerst dit pad? Bekijk dan nog even deze aflevering van Het Klokhuis van afgelopen 20 april. Waar je antwoord krijgt op de vragen; Hoe verkoop je op Koningsdag nou het beste je oude speelgoed en hoe zorg je ervoor dat mensen nou juist naar jouw kraampje komen?

Presentatrice Sosha krijgt tips van marktkooplui van een van de grootste markten in Nederland. En ze leert ook hoe je een goed reclamebord maakt! Kijk hieronder nog maar eens.

Koningsdag wedstrijd

Voldoende inspiratie opgedaan lijkt me zo. Dan is het tijd om zelf een reclamebord te maken. Het Klokhuis heeft een hele leuke Koningsdag wedstrijd bedacht. En die zorgt meteen weer voor een leuke vakantie activiteit. Ook handig toch! 😉

Laat je kind, vooruitlopend op Koningsdag, alvast een reclamebord maken. Maak een foto van het eindresultaat en upload de foto hier.  En maak naast een top omzet ook nog kans op een toffe prijs. Iedereen mag meedoen, maar je maakt kans om te winnen als je 14 jaar of jonger bent. De wedstrijd eindigt op 27 april.

Kijk hier voor meer informatie.

Veel succes!

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Koningsdag, Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.