By 12 december 2018 Read More →

Ik wens je een vrolijke kerst… ballen raamtekening

De boom is opgezet. De straten zijn feestelijk versierd. Uit de speakers van de autoradio klinken weer ouderwets veel foute kerstnummers.  We tellen af naar ’the most wonderfultime of the year’. De hoogste tijd om wat gezelligheid in huis te halen. Kerstboom: check! Kaarsjes: check! Raamtekening …?

Alles voor de gezelligheid

Misschien ligt het aan het feit dat ik ouder word, maar ik heb het idee dat de kerstversiering steeds vroeger in de winkels ligt. De man met mijter en baard is nog niet koud naar Spanje vertrokken of die andere man met baard staat alweer te trappelen om onze straten onveilig te maken.

Toch wachten wij hier in huis altijd steevast totdat Sinterklaas is geweest, voordat wij de kerstgezelligheid in huis halen.

Maar als de beste Heiligman met zijn Pieterbazen dan eindelijk naar Spanje is vertrokken, weet ik niet hoe rap ik zo’n groen gevaarte in huis moet halen. Overigens kom ik daar vaak meteen alweer van terug, als ik de volgende morgen mijn woonkamervloer bezaaid zie met dennennaalden. Diezelfde dennennaalden, die ik daarna nog maanden terug vind in huis. Alles voor de gezelligheid zullen we maar zeggen

Maar bij een boom alleen blijft het natuurlijk niet. De heg wordt voorzien van 300 lampjes. De vensterbank wordt vol gezet met kaarsjes. En bij een beetje kerstversiering kan een raamtekening natuurlijk niet ontbreken.Net nu we de ramen weer een beetje schoon hebben, kondigt zich er namelijk weer een nieuwe gelegenheid aan om de ramen te voorzien van krijtstift. Jottum!

Vrolijke kerstballen raamtekening

Om de kerstversiering in huis compleet te maken, bedacht ik daarom opnieuw een leuke raamtekening. Een vrolijke kerstballen raamtekening die past in elk raam, groot of klein, vierkant of rond.

Om de kerstversiering in huis compleet te maken, kun je hier een leuke, vrolijke kerstballen raamtekening gratis downloaden. #kerst #raamtekening #kerstmis

Wat heb je nodig:

Zo maak je de kerstballen raamtekening.

Print de vrolijke kerstballen raamtekening uit. Plak deze met plakband op de buitenzijde van je raam. Trek de afbeelding aan de binnenkant over. Afhankelijk van de hoogte van jouw raam, trek je de koordjes waaraan de ballen hangen door tot de bovenkant van het raam. Je kunt dit doen door het papier steeds iets te verplaatsen naar boven. Of door de koordjes zelf door te trekken. Als je het leuk vindt, kun je de tekst ‘vrolijke kerst’overtrekken of er zelf een tekst aan toevoegen.

Vrolijke kerst… ballen!

Om de kerstversiering in huis compleet te maken, kun je hier een leuke, vrolijke kerstballen raamtekening gratis downloaden. #kerst #raamtekening #kerstmis
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Kerst, zelf maken, Downloads, DIY

Auteur:

Roelina is een ‘working mom’ van twee zoons (Finn en Olle) en een engelmeisje (Jasmijn), dat 2 weken na haar geboorte is overleden. Ze is gelukkig ongetrouwd met haar allerbeste vriend waarmee ze samenwoont in, zoals zij zelf zegt, haar huishouden van Jan Steen. Roelina werkt 36 uur in de week in de marketing en propt haar vrije tijd vol met hobby’s.