By 7 oktober 2017 Read More →

Kerstkaarten fotoshoot met Studio Soet

Voor de vijfde keer organiseert Myrthe van Studio Soet i.s.m. fotograaf Monique Ferron ook dit jaar weer de ‘Kerstkaarten Fotoshoot’!
Elk jaar verzinnen zij een uniek concept inclusief fotosetting. Daarin kan jij samen met je gezin of alleen je kinderen, plaats nemen voor een originele kerstkaart. Dit jaar richten zij zich op de drukte voor de feestdagen. Want ook jij wordt vast niet zo blij van al die kerstboodschappen doen…
Myrthe en Monique maken boodschappen doen voor één keer leuk, namelijk in hun eigen supermarkt!

Kerstkaarten fotoshoot

De ‘SUPERMARKT VAN SOET’ is geopend op 4 en 5 november, om lekker op tijd al je kerstboodschappen in te slaan en om natuurlijk je ultieme kerstkaart door hen te laten schieten! Kom gezellig langs en gooi je wagen en mandjes vol of misschien wil jij voor een keer caissière of vakkenvuller zijn? Het kan allemaal!
Lijkt het je leuk om deel te nemen? Dan kun je een e-mail sturen naar Myrthe: [email protected]
Studio Soet organiseert ook dit jaar weer de kerstkaarten fotoshoot. Elk jaar verzinnen zij een uniek concept voor een originele kerstkaart.
Hieronder een impressie van de kerstkaarten van de afgelopen 4 jaar.
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Kerst

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.