By 16 december 2016 Read More →

Maak een mooie raamtekening voor Kerst met deze gratis download

Oh denneboom, oh denneboom wat zijn je takken wonderschoon. Onze kerstboom staat te schitteren met zijn lampjes en kerstballen en ook de rest van het huis is versierd in stijl. Met kerstmuziek op de achtergrond zijn we er helemaal klaar voor en genieten we van deze sfeervolle tijd.

Maak met krijtstift een leuke raamtekening voor kerst. En met de gratis download van Liza enorm makkelijk om te maken. Leuk voor je kids om te doen! Download de printable van deze raamtekening gratis hier.

Dit jaar wilde we ook een raamtekening op ons raam. Een vriendin van mij is regelmatig met haar krijtstift in de weer. Zij tekent de mooiste creaties op haar raam. Ook op internet zag ik leuke voorbeelden voorbij komen. Hierdoor raakte ik geïnspireerd en maakte ik een eenvoudig sjabloon als printable. Hiermee kun je eenvoudig kerstbomen en sterren overtrekken om zo een leuke raamtekening te maken. Juul ging aan de slag en zij vond het erg leuk om te doen. En het eindresultaat is erg leuk.

raamtekening-voor-kerst-3

Wil je ook een eenvoudige raamtekening voor kerst?

Wat heb je nodig:

Hoe maak je de raamtekening:

raamtekening-voor-kerst

Plak de printable met washi tape aan de buitenkant van je raam. Trek met de krijtstift de bomen en sterren over en klaar is je raamtekening.

Veel plezier ermee en alvast hele fijne feestdagen!

Maak met krijtstift een leuke raamtekening voor kerst. En met de gratis download van Liza enorm makkelijk om te maken. Leuk voor je kids om te doen!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Kerst, zelf maken, Downloads, DIY

Auteur:

Liza Veenendaal is getrouwd met Koert en moeder van Stijn (12) en Juul (8). Liza is graag onder de mensen, maar vindt het ook heerlijk om alleen op de bank te zitten met een kop thee en een haakwerkje of het kijken van een spannende serie. Pinterest is haar grootste inspiratiebron, als ze daar even op bezoek gaat, vergeet ze de tijd. Je kunt haar blij maken met een grote kop thee met een lekkere koek of chocola, kleur, D.I.Y., lol maken met familie en vrienden, films van Disney, de illustraties van Fiep Westendorp en nog veel meer. D.I.Y. happiness en het ontdekken van klein geluk deelt ze op haar blog Confetti Lab. Naast het bloggen houdt ze zich ook nog bezig met grafische vormgeving, interieur- en productstyling.