By 4 december 2016 Read More →

Nieuwe kerstserie voor kinderen op Zapp

Na de succesvolle kerstseries Vrolijke Kerst en Kasper en de Kerstengelen kiest Zapp dit jaar voor de kerstserie Alleen op de wereld. Een hedendaagse televisieserie van de klassieker Alleen op de wereld van Hector Malot.

Alle kinderen hebben wel wat. De één is doof, de ander schrijft links, weer een ander heeft ADHD. En Remi? Remi is een vondeling.  

Alleen op de wereld

Remi (gespeeld door Julian Ras) is een vondeling, maar verder is hij een hele gewone jongen die een heel gewoon leven leidt samen met Betty Barbarin, de moeder die hem gevonden heeft. Tot op zijn elfde verjaardag, als er een grote vrachtwagen voor hun huis stopt en Betty’s man na jaren thuiskomt. Jerome vindt het teveel, twee mannen in één huis. Hij neemt Remi mee in de wagen en laat hem achter bij een benzinestation. Daar wordt Remi voor de tweede keer in zijn leven gevonden. Hij gaat mee met Vitalis en zijn dieren in hun oude bus. Het is het begin van een avontuurlijke reis waarin Remi vrienden maakt en vrienden verliest en door alle ups en downs eindelijk zijn echte geluk vindt.

De nieuwe kerstserie van NPO Zapp wordt dit jaar Alleen op de wereld. Een hedendaagse vertaling van de klassieker. Dagelijks uitgezonden om 18.00 tot kerst.  Copyright foto Lemming/VPRO

copyright Lemming/VPRO

Alleen op de Wereld wordt tussen 6 december en de kerstdagen om 18.00 uur uitgezonden op NPO Zapp. De afleveringen zijn ook terug te kijken op zapp.nl/alleenopdewereld. Daar kun je vanaf de start van de serie vrienden te worden met Remi. Met diverse doe-opdrachten zoals het sturen van kerstkaarten en het delen van foto’s van huisdieren en tekeningen wordt Remi getoond dat hij niet alleen is. De online vrienden maken kans op een meet & greet met hoofdrolspeler Julian Ras. 

Bekijk hier de trailer

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Kerst

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.