Kerstkaarten fotoshoot 2015

Hee psst…. Onze styliste Myrthe heeft ook dit jaar weer iets leuks bedacht voor je kerstkaarten. Ze organiseert samen met fotograaf Monique Ferron een fotoshoot in Kerststijl. En jij bent ook welkom!

Kerstkaarten fotoshoot 2015

Kon je vorig jaar nog plaatsnemen op een tandem in het dennenbos en het jaar daarvoor aan een goed gedekte kersttafel, dit jaar zit je gezellig in granny’s woonkamer! We gaan terug naar de tijd, waarin onze granny’s nog geen granny’s waren, maar wel met een knipoog naar nu: ’Granny’s Xmas’! Het beloofd iets heel erg geinigs te worden – onze Myrthe is namelijk een kei in het bedenken van een toffe photobooth! – wij zijn dus heel erg benieuwd naar de resultaten van dit jaar. Om je alvast een idee te geven, hier wat kerstkaarten van de vorige shoots.

kerstshoot fotobooth Kerst fotoshoot 2013

kerstshoot 2014Kerst fotoshoot 2014

Kerstkaarten fotoshoot 2015

Lijkt het jou leuk om (met je familie) op 7 of 8 november 2015 op de foto te gaan voor je persoonlijke kerstkaart? Stuur dan maar snel een e-mail naar Myrthe: [email protected] zij kan je er nog veel meer over vertellen.

We kijken er naar uit je te verwelkomen in onze granny living!

Fotografie: www.moniqueferron.nl
Concept & Styling: www.studiosoet.nl | [email protected]

[ssba]
Posted in: Kerst

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.