Do it yourself kerst: hoe kom je erop?

Met name de kersttijd is een periode dat iedereen heel druk aan het fröbelen is. Dat merken we ook aan onze Pinterest-pagina. Er wordt nog veel meer gepind dan anders. Of het nu recepten zijn of gezellige kerstversieringen we pinnen er rustig op los met z’n allen, al dan niet om het thuis zelf na te maken. Dat pinnen gaat nog goed, maar het namaken? Daar gaat regelmatig wat fout, bij ons ook hoor dat is op zich niet erg. Dat zijn de do it yourself kerst  uit de categorie ‘leuk geprobeerd, maar helaas’.

Maar je hebt ze ook uit de categorie ‘OMG (!) hoe kom je erop’. Naar die foto’s kunnen wij echt met ons mond open zitten kijken, waarna we OMG fluisteren. We gunnen jou dat ook dus hebben er een paar voor je op een rij gezet.

Wij vragen ons af: OMG (!) hoe kom je erop?

Absoluut op nummer 1: de tamponslinger

Hoe moeten we ons dat voorstellen? Dat je dan in de badkamer staat en je kind vraagt ‘mama, wat is dat blauwe touwtje tussen je benen?” en dat jij dan denkt “dat m’n lieverd is onze nieuwe kerstslinger” … OMG (!) hoe kom je erop?

tamponslinger kerst

Nummertje 2: Hello Luke, I am your father

Dit moet een man bedacht hebben. Je hebt fans en fans, maar je hebt ook mensen die te ver gaan.. OMG (!) hoe kom je erop?

darth vader kerstboom

Op een goede derde plek: Is er een dokter in de zaal?

Kwenie niet hoor, maar als ik dit in de wachtruimte van het ziekenhuis tegenkom, loop ik er met een grote boog omheen en hoop vooral dat het ongebruikte handschoenen zijn.. OMG (!) hoe kom je erop?

handschoen kerstboom

Slechts op de vierde plek: De drankboom, voor de alcoholliefhebbers onder ons…

Kijk dit zou wel een idee van mij kunnen zijn, materiaal genoeg hier, maar om daar nu zo mee te koop te lopen. OMG (!) hoe kom je erop?

de drankboom

Met recht op 5: Laat het alsjeblieft heel gauw gaan dooien!

Wij dromen ook ieder jaar van een witte Kerst, maar of dit er nu mee bedoeld wordt ? OMG (!) hoe kom je erop?

kerstbom sneeuwpop

En dan nog een paar uit de categorie ‘leuk geprobeerd’

Mooie kerstfoto van je baby? Leuk geprobeerd, maar helaas…

Ach jee van die blije baby’s tussen de kerstlichtjes, het idee is altijd leuk, maar die nekjes hé…

kerstfoto baby

En dan heb je natuurlijk heel veel mislukte recepten, want we zijn helaas niet allemaal Jamie Oliver.

aardbei kerst

En heel Holland Bakt, dus dat dit mis gaat snappen wij echt niet toch Martine?

brood kerst

[ssba]
Posted in: Kerst

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.