By 13 december 2014 Read More →

PINspiratie Kerst

Wat gaat de tijd toch snel! Sinterklaas is het land weer uit en Kerst is alweer in aantocht. In de kerstvakantie is er tijd genoeg om lekker te gaan knutselen en bakken. Lekker binnen cocoonen en de hele dag in je pyjama rondlopen. Sommige van deze diy’s zijn heel geschikt om samen met de kinderen te doen, andere gaan misschien beter alleen. In elk geval genoeg inspiratie voor een heleboel uur knutselplezier.

pinspiratie kerst

  1. Met een boel pompons, veel lijm en een kegel van schuim maak je deze kleurrijke pomponkerstbomen. Lekker plakken en niet te veel nadenken.
  2. Met Kerst mag er ook gesmikkeld worden en hoewel aardbeien nu niet per se bij het seizoen horen, doen ze het wel heel goed als kerstmanmutsen.
  3. Sneeuwbollen zijn mijn favorieten van vroeger, en eigenlijk nu nog steeds. Wat ik niet wist was dat je ze ook eenvoudig zelf kan maken. Lekker aan de slag dus met glitters en sneeuw.
  4. Al de bossen in geweest om dennenappels te zoeken? Gebruik ze dan nu om mini-kerstboompjes van te maken. Met wat verf en lijm heb je ze zo in elkaar geknutseld.
  5. Lege potjes babyvoeding nog niet in de glasbak gegooid? Mooi! Maak er dan nu mooie kerstballen van met wat verf en een lint.
  6. Met alleen wat papier en een touw maak je deze prachtige papieren kerstboomslinger.
  7. Deze leuke VT Wonen printable download je gratis. Print de figuurtjes uit en maak er je eigen Kerstbos van. Ik ben er echt weg van.
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Kerst

Auteur:

Annelies is getrouwd met Lucas en woont samen met kat (Flipper) en konijnen (Bonnie en Jari) in een houten huisje in de buurt van Utrecht. Haar grootste inspiratiebronnen zijn de natuur, dieren en muziek. Op haar blog allihoppa.nl deelt ze haar zelfmaakideeën, recepten, hotspots en interviews met creatievelingen. Annelies is gek op diy en wil alles proberen te maken. Of dat met beton, papier of garen is, maakt niet uit. Ook kijkt ze graag naar wat anderen maken en schrijft daarover.