By 9 oktober 2020 Read More →

Vier soorten jeans waar wij dol op zijn!

Als er iets is wat nooit uit de mode gaat, is het wel jeans. Dit zijn een aantal modellen jeans die favoriet zijn bij ons:

Lekker los

De mom jeans, wat is dat toch een uitvinding. Staat niet alleen stijlvol maar is ook nog eens erg comfortabel. Een mom jeans is een losse spijkerbroek met een hoge taille. Wat je veel ziet bij deze broeken is dat ze hoogwater vallen. Ontzettend leuk voor de zomer maar hoe ga je deze broek in de winter dragen? Je kunt er natuurlijk hoge laarsjes onder dragen om het gat op te vullen. Toch is dit niet iedereen zijn stijl. Daarom raden wij je aan om op te letten op de lengte, tijdens het winkelen. Zorg dat hij lang genoeg is! Je wilt natuurlijk niet de hele winter bibberend doorkomen.

Altijd handig

De skinny jeans, dit is de oplossing voor veel modeproblemen. Dan hebben we het vooral over de zwarte variant. Je ziet het veel en dat is met een reden. Het is extreem makkelijk te combineren. Heb je een opvallende top gekocht en geen idee hoe je het moet combineren? Geen probleem, een zwarte skinny is jouw beste vriend. Deze broek past bij alles. Koop je skinny altijd goed strak want hij rekt nog uit. Let op! We zeggen strak, niet te klein. Het moet wel comfortabel blijven.

Niet alleen voor hippies

De flared jeans, zoals je lees is hij niet alleen voor hippies. Deze broek kwam op in de jaren 70, maar is weer helemaal terug. Vooral de high waisted variant is bij ons erg geliefd. De broek valt hoog in de taille en loopt ongeveer uit vanaf de knie. Deze broek laat je benen echt stralen. Wij zijn fan!

Ander kleurtje

Kies eens voor een ander kleurtje. Dit geld voor elke jeans soort. Koop je altijd dezelfde blauwe of zwarte jeans? Probeer eens wat anders. Ga bijvoorbeeld voor licht grijs, makkelijk te combineren met lichte kleuren. Ook wit of crème zijn echte favorieten van ons. Als je toch liever een zwarte jeans koopt, kan je ook afwisselen met prints en materialen. Denk aan: leer, glimmend of panter.

We hopen dat je inspiratie uit deze blog hebt kunnen halen. Onthoud: alles kan en alles mag in fashion. Wat is jouw favoriete jeans?

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Geen categorie

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>