Doe je mee aan onze Grote Sinterklaas winactie?

Trots ben ik om weer te kunnen vermelden dat we vandaag  voor de derde keer starten met onze Grote Sinterklaas Winactie. Speciaal voor onze lezers uit Nederland en België. 

Na het enorme succes van onze Sinterklaas-winactie vorig jaar, pakken we dit jaar wederom groots uit samen met onze MoodKids webshopgidsmembers en andere producenten. We hebben echt geweldige prijzen! Wil je meedoen? Check dan eerst onze spelregels van de grote ‘MoodKids speelt voor Sint’-actie.

Spelregels winactie Sinterklaas

1. Op de overzichtspagina vind je alle cadeaus. Neem een kijkje op de pagina’s achter de cadeaus. Je ontdekt er wat het cadeau is en vindt een volledige omschrijving van het betreffende cadeau en de aanbieder.

2. Interesse in een cadeau? Vul het formulier onder dat cadeau in. Let op: soms moet je iets extra’s doen. Lees de artikelomschrijving daarom goed door. Je ontvangt na inschrijving direct een bevestiging op je beeldscherm. Heb je die niet gehad? Dan heb je je gegevens onvolledig ingevuld.

3. Like onze Facebookpagina eenmalig. Blijf je ook direct op de hoogte van alle extra informatie en de winnaars van onze Sinterklaas-actie. Heb je geen Facebook? Geef dat aan in het formulier.

4. Ontvang je MoodKids Updates, onze wekelijkse e-zine nog niet? Schrijf je je dan eenmalig in. Onder elk artikel zie je een link naar het inschrijfformulier. Uiteraard hoef je dat maar eenmalig te doen. Na de selectie van de winnaars wordt door ons gecontroleerd of je je hebt ingeschreven

5. Je kunt tot 4 december 23.59 meedoen. Op 5 december maken we via onze actiepagina, social media en een extra e-zine bekend wie er verblijd wordt met een extra cadeau van Sinterklaas. 😉

P.S. We hebben alvast een Sinterklaas-pagina ingericht met al onze artikelen (recepten, knutseltips, etc.) rondom Sinterklaas. En die vullen we de aankomende weken natuurlijk aan met leuke, nieuwe artikelen.

 

banner-sinterklaas-winactie-2016-klik-hier-voor-alle-cadeaus

 

 

Alle producten tijdens onze winactie Sinterklaas worden aangeboden door webshops uit onze webshopgids of andere producenten. Het inpakpapier dat we gebruikt hebben is te downloaden via de website van het Sinterklaasjournaal.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Geen categorie

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.