By 31 december 2013 Read More →

Happy, creative new year!

Wij willen jullie allemaal een knallend, creatief nieuw jaar wensen! Bedankt voor alle support tijdens het afgelopen jaar. Wij gaan in ieder geval het nieuwe jaar goed in met een splinternieuwe website en beloven je voor het aankomend jaar nóg meer goede DIY‘s, leuke downloads, fijne shops en lekkere bento’s.

Voor nu:
moodkids, happy new year, gelukkig nieuw jaar, 2014, best wishes

En dan:

moodkids, happy new year, gelukkig nieuw jaar, 2014, best wishes

Fijne jaarwisseling gewenst!!

 

Liefs, Eefje & Maike

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Geen categorie

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.