By 13 augustus 2013 Read More →

Kinderkamer – Opgeruimd staat netjes

Worden jullie ook altijd stapel van al dat rondslingerende speelgoed? Ik heb inmiddels 10 verschillende plekken die uitpuilen van de prullaria en zoek me een ongeluk als dochter nét dat ene popje zoekt.

Op zoek naar een centrale én mooie opbergplek dus. Op instagram (where else?) kwam ik deze leuke papieren opbergzakken tegen van het Duitse merk Kolor. Naast waanzinnige meubels en interieurproducten met neon-accenten verkopen ze dus ook deze leuke zakken.

Ook zeer handig voor kleding, papier of plastic!

speelgoed, opbergen, opbergzak, rommel, kinderen, kolor, papieren opbergzak, paper bag, neon

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.

Simple Share Buttons