By 21 maart 2013 Read More →

Trend – Babykamer inspiratie

Over twee maanden ben ik uitgerekend en dan ineens heb je zo’n moment….twee maanden! Heb ik alles? Is het kamertje (bijna) klaar? Naast de gebruikelijke baby-uitzet van babykleding, verzorging, beddengoed, kinderwagen & draagdoek, wil ik natuurlijk ook een móoi kamertje voor de kleine jongen.
En nou kan je heel gemakkelijk een complete babykamer in éen keer bij zo’n grote baby-zaak kopen, maar daar is natuurlijk niks leuks aan.

Verzamelen, nestelen, dat is wat ik doe. Overal en nergens de leukste spulletjes bij elkaar verzamelen zodat hij een echt eigen kamertje krijgt.

Online shoppen is het toverwoord, want winkel-in-winkel-uit trekt me niet meer zo met die dikke buik.
En voilá, zie hier wat het (onder andere) is geworden, laat je inspireren!

– Heerlijk zacht linnen babydeken van Numeró 74 met bedbumper in sterrenprint
– Gehaakte vlaggetjes van Oeuf (ook héel makkelijk zelf te maken als je een beetje kunt haken!) en lief konijnenlampje van Lapin & Me
– Zachte organic playsuit van Kidscase, handig wrapper voor de eerste weken van Lodger en zachte slaapzak van HEMA
– Retro rotan stoel van Bloomingville op een schapenvachtje en allerliefste knuffelkussen ‘Sad Joe’ van Luckyboysunday

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.