By 10 januari 2013 Read More →

Geboortekaartjes per seizoen

Verwacht je een baby in de zomer? Of ben je in verwachting van een winterkindje? Baby Post heeft geboortekaartjes voor elk seizoen.

De kaartjes worden met veel oog voor grappige details ontworpen en met liefde gemaakt. De geboortekaartjes van Baby Post zijn zelf aan te passen, van hoge kwaliteit en kunnen op verschillende formaten worden afgedrukt. Bovendien leveren ze bijpassende enveloppen en sluitzegels.

baby-post geboortekaartjes per seizoen

Lente baby

Speciaal voor kindjes die in de lente worden geboren zijn er  geboortekaartjes helemaal afgestemd op dit seizoen. Fris, vrolijk en kleurrijk.

Zomer baby

Voor zomerkindjes zijn er themakaartjes met veel kleur, zon en vakantiepret.

Hersfst baby

Verwacht je een kindje in de herfst? Baby Post heeft een collectie geboortekaartjes met als thema de herfst. Veel groen, geel en bruin. En net zo vrolijk als de rest.

Winterbaby

Word jij in de winter moeder? Misschien kies je dan wel voor het thema winter. Met veel sneeuw en ijs!

Proefdruk en winnen

Bestel voor 15.00 uur een proefdruk, dan heb je deze de volgende dag al in huis (op werkdagen)! Leuk om te weten: Elke proefdruk bij Baby Post maakt kans op een wikkeldeken Trendy Wrapping Polarbear White van Snoozebaby.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>