By 6 januari 2013 Read More →

Onze Week – 1

In deze nieuwe rubriek zie je wat Maike & Eefje de afgelopen week hebben beleefd.
Een kiekje in de keuken 🙂

Eef begon de week met een grote voorjaarsschoonmaak. Ja, ze was er vroeg bij, maar wat wil je met de opkomende nesteldrang 😉 Lily gaf zichzelf ondertussen een make over.

Maike ging op stap met Marli-Anne die eindelijk haar nieuwe schoenen aan kon! Ze kochtten een grote lading aan versiersels voor de cupcakes. Want wie houdt er nou niet van die lekkere snoeptoetjes?!

Begin van de week was het tijd voor weer een leuke nieuwe party printable, dus Eef ging aan de slag en voila! de Pinokkio feestrietjes werden gemaakt, uitgeprobeerd en veelvuldig door jullie gedownload.
Er werden ook weer koekjes gebakken voor Oma’s verjaardag.


Tot slot was er afgelopen weekend “Carnivale” in Groningen (eigenlijk al een tijdje, maar nu in het Centrum vlakbij ons) en daar wilden we natuurlijk even kijken. Dit rondreizende circus met rariteitenkabinet ( acts zoals de man die door zijn ogen ademt & het meisje in de vissenkom ) had ook een erg leuk middagprogramma voor kids. Maar eerlijk is eerlijk, de zweefmolen en poffertjes eten zijn nog altijd het grootste succes. Mama zwierde ook wel een rondje of 2 mee 🙂


Tot volgende week!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Geen categorie

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>