By 20 september 2012 Read More →

Zweeds design voor de kinderkamer

Wat zijn ze vrolijk, de Pappelina vloerkleden voor in de kinderkamer. Strak Zweeds design, nota bene gemaakt van PVC (praktisch!), maar met de look en feel van een zijdezacht stoffen vloerkleedje (comfortabel!). De mooie kleden zijn van een ijzersterke kwaliteit, aan twee kanten te gebruiken en hypo allergeen, dus uitermate geschikt als vloerkleed voor de kinderkamer. Daar worden we blij van!

Je ziet het zo dit zijn ‘Carpets for important kids’ . De vloerkleden van Pappelina zijn online verkrijgbaar bij Tom en Lilly – furniture for important kids.

zweedse vloerkleden, Pappelina vloerkleedjes kinderkamer

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.