By 22 april 2012 Read More →

#366DailyLoves – De 7 leukste zelfmaak ideeën voor Koninginnedag

ideeen koninginnedag, queensday

De afgelopen weken vulden wij een van de pinboards van 101Woonideeën. Op Pinterest vind je onze Oranje pins op het pinboard 101 ideas for Koninginnedag Queen’s day. En op het 101 blog vind je een interview met Maike over inspiratie en Pinterest.

Op Facebook vind je iedere dag een nieuwe Daily Love en op Twitter zijn deze berichten terug te vinden als je zoekt op #366dailyloves.

Wat is jouw Daily Love?

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.