Trakteer op een paashaas met popcorn

Het was alweer een tijdje geleden dat we een traktatie posten. Bij flarden heb ik veel inspiratie en bij flarden echt nul. Dat laatste was nu enigszins het geval.. Maar ik heb er weer eentje. Een paashaas beker!

Bij de Hema zag ik een tijd geleden popcorn met tompouce smaak liggen. Ik kocht direct twee bussen.  Samen met Job en zijn vriendinnetje Sophie probeerden we één bus uit. Conclusie: lekker en vooral lekker roze! De andere bus zat me steeds aan te kijken, maar kon er niks mee bedenken.

Nu het bijna Pasen is, leek het me leuk om daarvoor een traktatie te maken. Voor als je kind in deze periode jarig is of gewoon leuk om je kindjes mee te verblijden met Pasen. Maar deze traktatie kan natuurlijk ook gewoon buiten Pasen. Dan zijn het gewoon hazen of konijnen. 😉

Een leuke traktatie voor Pasen of daarna. Want dan zijn het gewoon hazen of konijnen! We leggen je stap voor stap uit hoe je deze traktatie maakt (met gratis download mal voor de oren).

Paashaas bekers trakteren

Wat heb je nodig:

Nu het bijna Pasen is, leek het me leuk om daarvoor een traktatie te maken. Voor als je kind in deze periode jarig is of gewoon leuk om je kindjes mee te verblijden met Pasen. Maar deze paashaas beker kan natuurlijk ook gewoon buiten Pasen. Dan zijn het gewoon hazen of konijnen. ;)

Zo maak je de paashaas bekers

Knip de oren uit wit papier en de binnenkant uit roze. Ik heb een simpel malletje voor de oren gemaakt (die je hier kunt downloaden), mocht je dat fijner vinden. Knip de mal uit en trek het over op papier. Plak het uitgeknipte roze papier op de witte oren. Vervolgens plak je de oren aan de achterkant van de beker. Plak de wiebeloogjes en de roze pompom op de beker. Trek daarna met een stift de snorharen.

Vullen met iets lekkers en klaar!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.