By 3 februari 2017 Read More →

Speklolly trakteren

Op Pinterest kwamen we deze speklolly tegen en samen met Job maakte ik deze. Door de fijne pastelkleurtjes die de meeste spekjes hebben, is het al snel een lieve, leuke traktatie.

Bovendien maak je deze traktatie echt in een handomdraai. En dat is ook fijn!

Op zoek naar een eenvoudige, snelle traktatie? Wat dacht je van een speklolly? En word je kind 6 of 9 jaar, dan hebben we ook nog een andere leuke variant! Je bekijkt ze hier!

Speklolly trakteren

Wat heb je nodig:

  • lange kabelspekken
  • lange tapasprikkers
  • lint
  • schaar

Zo maak je een speklolly:

Makkelijker dan dit kunnen we het niet maken. Rol het spekje op. Prik er een prikker doorheen. Het blijft het best zitten als je de prikker het eerst door het uiteinde doet. Bind een lintje om het stokje en klaar! Je kunt er ook een cijfer van maken. Word je kind 6 of 9 jaar, dan is dit ook een leuke variant. Job wordt 9 jaar deze zomer en dit lijkt hem ook wel wat. Overigens net zoals alle andere traktaties. De keuze wordt nog moeilijk straks. 😉

> Meer leuke traktaties vind je hier!

Op zoek naar een eenvoudige, snelle traktatie? Wat dacht je van een speklolly? En word je kind 6 of 9 jaar, dan is deze variant helemaal leuk! Je leest hier hoe je ze maakt.

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Food, Trakteren

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.