By 22 september 2016 Read More →

Gezocht: kinderkoks van 10, 11 of 12 jaar oud!

Heb jij of ken jij kinderen van 10, 11 of 12 jaar oud? En zijn zij gek op koken? Trek dan dat keukenschort maar uit de kast. En geef je kinderkoks op voor de Kids Kook Battle.

Kinderkoks gezocht

Allerhande is namelijk op zoek naar kinderkoks die het allerlekkerste recept kunnen bedenken. Vind de jury het recept van jouw kind lekker? Dan ontvang je een email met daarin een uitnodiging om tijdens de Dutch Agri food week mee te doen aan de Kids Kook Battle. Op woensdagmiddag 19 oktober 2016 van 15.00-18.00 uur mag je kind in de Foodhallen in Amsterdam het verzonnen gerecht live voor de jury en een echt publiek koken. Dat hoeft je kind niet alleen te doen, want er mag een vriendje of vriendinnetje meegenomen worden om te helpen. In totaal worden er 10 kidskoks uitgenodigd.

Het winnende recept wordt gepubliceerd in Allerhande.

Heb jij een kind van 10-12 jaar oud? Is hij/zij gek op koken? Bekijk dan deze wedstrijd. Allerhande is namelijk op zoek naar kinderkoks voor de Kids Kook Battle. Hier lees je hoe je meedoet.

Voorwaarden Kids Kook Battle

  • Laat je kind een gezond recept verzinnen voor 4 personen.
  • Het gerecht moet minimaal voor de helft uit groenten bestaan, het liefst verschillende soorten groenten.
  • Behalve groenten moet er in het recept ook iets zitten uit de schijf van vijf, zoals volkorenpasta, vis, ei of bonen. Verder mag je kind zelf weten wat er in het recept zit.
  • Het gerecht moet binnen 60 minuten te bereiden zijn.

Meedoen?

Schrijf je kind dan voor 4 oktober in via dit deelnameformulier.

Meer informatie vind je hier.

(c) Can Stock Photo / dolgachov

Comments are closed.

Posted in: Algemeen, Food
Nicole Gorseling

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, focust ze zich nu volledig op MoodKids.

Simple Share Buttons