By 6 september 2016 Read More →

Snack in the box: handig voor 10-uurtje of tussendoortje!

De snack in the box is een handig snackdoosje voor tussendoortjes. Voor op school, in de auto of een dagje uit. We geven je wat voorbeelden.

Van webshop Hello Lunch kreeg ik een ‘Snack in the box’ opgestuurd. Job blij, want die houdt wel van nieuwe gadgets! Het is een nieuw product van dezelfde producent als -jawel- de Drink-in-the-box, waar we al eerder over schreven. Die gebruiken we hier nog steeds met veel plezier!

Op warme dagen combineren we die ook graag samen met de ice-in-the-box. Job neemt het herbruikbare pakje vooral mee met lekkere &  gezonde watertjes, maar hoor van veel moeders dat hij ook erg fijn is met melk bij de schoollunch, omdat samen met de ice-in-the-box de melkproducten gewoon koel blijven tot de lunch.

Snack in the box

Terug naar dit snackdoosje. Hij lijkt qua vormgeving op de Drink in the box. Heeft twee aparte delen met een eigen deksel. Handig als je naast groente of fruit (wat toch altijd wat vocht afgeeft) ook iets hartigs mee wil geven. De deksel sluiten goed en zijn (voor kinderhandjes) makkelijk open te maken. Toch sluiten ze net als de drink in the box goed. Qua snackdoosjes is dit een ander concept. Normaal pakken of prikken kinderen hun 10-uurtje of tussendoortje uit een bakje. Hier schud je de snack eruit.

Snack in the box is gemaakt van het sterke TritanTM en polypropyleen. En is BPA-en phtalatevrij. Het doosje kan op de bovenste plank in de vaatwasser. Er zijn vier verschillende kleuren verkrijgbaar (oranje, roze, blauw en groen) en kost 10,95 euro.

Aan de slag dan maar! Samen met Job bedacht ik lekkere tussendoortjes voor in het snackdoosje. Die vind je hieronder op een rij. Mijn conclusie: een handig doosje, wat ook zo in jouw (hand)tas past. Dus niet alleen handig voor op school, maar ook om gewoon een tussendoortje bij de hand te hebben als je een middagje op pad gaat samen met je kind.

Snack in the Box is hier verkrijgbaar

Voorbeelden gebruik Snack in the Box

  1.  Tomberries tomaatjes en mini soepstengels

snack in the box - tomberries tomaatjes en mini soepstengels

2. Twee kleuren druiven

Snijd de druiven overigens even in de lengte doormidden als je kind nog jonger dan zes jaar is in verband met verslikkingsgevaar.

snack in the box - twee kleuren druiven

3. Gedroogde abrikozen en cranberries

snack in the box - gedroogde abrikozen en cranberries

4. reepjes komkommer en cherrytomaatjes

snack in the box - komkommer en doorgesneden cherrytomaatjes

5. Pistachenootjes

Super handig, vul maar één kant met nootjes en in de lege zijde doe je vervolgens de lege doppen. Handig voor bijvoorbeeld op het strand.

snack in the box - pistachenootjes

 

Hello Lunch is onderdeel van de MoodKids webshopgids

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.