Gratis de HelloFresh Familybox testen

Zit jij als moeder ook weleens zonder inspiratie voor het eten? Pffff. Variatie is belangrijk, maar jeetje, wat moet je nu toch weer klaarmaken.. Super fijn als iemand anders dat al voor je bedacht heeft. En nog fijner: de boodschappen zijn ook al binnen! Klinkt als de ideale man? “Think again, it’s a box, a food box”. Foodboxen worden steeds populairder. HelloFresh was de eerste en is misschien ook wel de bekendste in Nederland. Bijzonder leuk dus dat het bedrijf MoodKids vraagt om op zoek te gaan naar een testpanel voor de nieuwe HelloFresh Familybox. Zin om, zo’n foodbox gratis uit te proberen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

hellofresh gratis testen

Hoe werkt HelloFresh
Mocht je nog niet bekend zijn met deze foodboxen. Even een korte uitleg: HelloFresh bedenkt gezonde en lekkere recepten, ze doen daarvoor de boodschappen en bezorgen alles bij je thuis. Het enige wat jij hoeft te doen is het eten klaarmaken! En kiezen of je een HelloFresh lidmaatschap wilt voor 3 of 5 gezonde maaltijden. Het lidmaatschap is gelukkig flexibel: via je eigen account kun je eenvoudig je bestellingen beheren. Zo ontvang – en betaal – je nooit een HelloFresh Box als je op vakantie bent, het een tijdje niet uitkomt of als je er even geen zin in hebt. En dat is wel zo eerlijk!

Aanmelden voor een gratis HelloFresh Familybox
Altijd al die box vol gezonde ingrediënten en lekkere recepten willen uitproberen? Meld je dan snel aan! Want MoodKids is op zoek naar testmoeders (en -vaders) die de HelloFresh Familybox (met kindvriendelijke recepten) voor ons willen testen! Meld je hier aan.

moodkids tester worden

HelloFresh bestellen met korting
Heb je geen zin of tijd om de box uitgebreid voor ons te testen, maar ben je wel nieuwsgierig geworden? Lucky you! We kregen ook een fijne kortingscode* voor als onze lezers. Daarmee krijg je €22,50 korting op je eerste box bij afname van twee boxen. Je kunt de code gebruiken voor de HelloFresh original-, veggie of familybox. Vul de code MOODKIDSFAM in en je korting is een feit! Snel bestellen dus die box!

* Voorwaarden kortingscode: Geldig van 1-12-2015 t/m 31-03-2016 op original-, veggie- of familybox bij een afname van minimaal 2 boxen. Alleen te gebruiken door nieuwe klanten en geldig op de eerste box. Fruitboxen, proefboxen, ontbijtboxen en cadeaubonnen zijn uitgesloten van de korting.

[ssba]
Posted in: Algemeen, Food

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.