By 4 september 2015 0 Comments Read More →

Nice Fruitijsjes

Ken jij Nice Fruitijsjes? Wanneer je in de randstad woont mogelijk wel. Woon je daarbuiten, dan is dit ijsmerk voor jou wellicht net zo nieuw als het tot een paar weken geleden voor ons was. Nice Fruitijsjes zijn weliswaar ook buiten de randstad te koop, maar nog lang niet overal. En dat is heel erg jammer, want lekker dat ze zijn! En het verhaal achter deze ijsjes is ook al zo leuk, lees maar eens.

nice fruitijsjes

Nice Fruitijsjes

Bedenkster en moeder Nina maakte al jaren in haar eigen keuken zelf ijs voor haar kinderen. Eigenlijk precies zoals je dat thuis ook doet. Smaakvolle smoothies maken van vers fruit even blenderen en dan invriezen. De kinderen waren enthousiast en toen Nina’s vriendin Elisabeth de ijsjes proefde was ze al net zo enthousiast. Biologische fruitijsjes met vers fruit en zonder kleurstoffen? Daar moesten ze wat mee! Carrières werden gedag gezegd, en ijsjes werden gemaakt. Heel veel ijsjes. Nice Fruitijsjes was geboren.

Proeven
Tijdens onze zomervakantie kwam Claire van Nice ons fruitijsjes brengen. IJsjes proeven in de zomer? Nou daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen. En als iemand helemaal de moeite neemt om vanuit Amsterdam ijsjes te komen brengen, dan moeten ze wel heel bijzonder zijn nietwaar? Nou dat klopt. Wij zijn fan van de bosbessen Earl Gray thee ijsjes die we mochten proeven! Een beetje een zoetzuur ijsje op een stokje met een vleugje thee. De meiden proefden de knijp-ijsjes Puur Aardbei en ook die vielen in de smaak. Met minder kans op lekken en met 60 milliliter (de helft van een volwassenijsjes) zijn de knijp-ijsjes kidsproof te noemen. De meisjes hadden nog wel een vraag: “Claire, wanneer kom je weer ijsjes brengen?”

nice fruitijsjes sample

Nice Fruitijsjes in het kort:

  • Gemaakt van biologisch, dus onbespoten fruit
  • Gemaakt zonder stabilisatoren, conserveringsmiddelen of kant-en klare fruitpurees.
  • Gezoet met een klein beetje biologische rietsuiker
  • Gluten- en lactosevrij.
  • Veganisctisch
  • Zonder kleur- en smaakstoffen.
  • Zelfs de verpakking is gemaakt van biologisch afbreekbaar papier gemaakt!

Zelf dit ijsje proeven? Bekijk hier de verkooppunten van Nice Fruitijsjes.

Nice to know: De fotografie van Nice Fruitijsjes wordt verzorgd door Frederike van Dorst. Dat zij dol is op lekker eten (en ijsjes) spat van alle foto’s af. Kleine kunstwerkjes waarvan je direct zin krijgt in een ijsjes. Nice!

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]
Posted in: Algemeen, Food

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.