By 3 juli 2015 Read More →

Een zomertraktatie om de vakantie te vieren!

We tellen af naar de zomervakantie. Zeg ik dat niet elk jaar, begin juli? Hahaha, wederom is het zo. De maand juni was gekkenwerk, vol met allerlei leuke dingen, dus we mogen niet klagen! We kijken uit naar onze kampeervakantie, die we overigens nog moeten boeken. Maar dat we gaan, staat als een paal boven water.

Snelle zomertraktatie

Om in de zomerse stemming te komen, maken we een zomertraktatie. We snijden fruit, vouwen bootjes en tentjes en knippen er een leuk visje bij. Hierna plakken we deze op de sateprikkers en klaar is de zomerhap! Hieronder de beschrijving van de tentjes en de bootjes!

zomer traktatie boot

  • Neem geprinte blaadjes (kijk in tijdschriften, de hobbywinkel of in oude boeken).
  • Voor de tentjes heb je vierkante blaadjes nodig, een kwart van een regulier vouwblaadje.
  • Vouw diagonaal van punt naar punt.
  • Knip de lange zijde 1 centimeter in en vouw het papier hier om naar naar buiten toe, klaar is je tentje.

snelle zomer traktatie

Voor de bootjes heb je rechthoekige blaadjes nodig. Ik verwijs je graag door naar deze link: bootje vouwen feestje vieren.

TIP: Gebruik niet te grote vellen, je hebt kleine bootjes nodig voor op de prikkers.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Food, Trakteren

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.