By 20 november 2014 Read More →

Dag plastic, hallo porselein!

De Amsterdamse vaders Jorden Raijmakers en Joris Raaijmakers van DiningKids presenteren porseleinen bordjes voor kinderen. Geïnspireerd op de dinerwensen van hun eigen kinderen, ontwierpen zij het speelse servies dat nu in de winkels ligt. Het doel: Minder plastic en meer creativiteit aan tafel.

“Wij willen van elke maaltijd een feestje maken en we willen natuurlijk een goede toekomst voor onze kinderen. Duurzaam en fantasierijk servies helpt hierbij”, aldus Jorden Raijmakers.

Iedere maaltijd een feestje

De DiningKids vaders zijn trots op het feit dat de eerste producten in de winkels liggen: Twee stijlvolle borden en een kom van sterk kwaliteitsporselein. De zwart-wit illustraties op het servies, met Chef als hoofdkarakter, zijn grappig, uitdagend en brengen bij jong en oud een glimlach op het gezicht. ‘De eenvoudige tekeningen laten genoeg aan de fantasie en verbeelding over om te spelen en verrast te worden. En dat maakt het leuk aan tafel voor kinderen. ‘Er is ook aan de ouders gedacht: het zwart-witte porselein staat prachtig op iedere gedekte tafel, ’ aldus Raijmakers.

Diningkids servies voor peuters

(Afbeeldingen FishingBowl/JugglingPlate)


Porselein voor peuters : Van soepkom tot pannenkoekbord

  • De Juggling plate is een dinerbord waarbij je Chef een handje kan helpen zijn (en jouw) eten uit de grijpgrage pootjes van de muizen te houden.
  • Met de soep/dessertbowl de Fishing Bowl kom je al etend steeds weer iets nieuws tegen, volg de vislijn tot de bodem en ontdek wat Chef gevangen heeft!
  • Op het pizza/pannenkoekbord met doolhof kun je Chef en zijn vriend Bellboy helpen hun eten te vinden.
  • En in de kraft-kartonnen cadeauverpakking, zit een vouw/kleur-figuurtje verborgen, waardoor ook de verpakking een spel bevat.

DiningKids

DiningKids is het bedrijf van twee vaders van jonge kinderen. Hun doel is om eten met en vooral vóór kinderen leuker te maken, thuis en in de horeca. In hun producten staat de eigen fantasie en creativiteit van kinderen altijd centraal. DiningKids werkt verantwoord: Waar mogelijk wordt dicht bij huis geproduceerd en worden duurzame materialen gebruikt. Ook zitten in de verpakkingen van het porselein kleine kleurfiguurtjes verstopt om mee te spelen, de verpakking wordt dus niet direct weggegooid.

Voor verkooppunten en meer informatie: www.diningkids.com 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Algemeen, Food

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.