REVIEW Bevroren Fruit op een Stokje

Met dit fijne zomerse weer is het natuurlijk geen straf als je met je gezin de ijsjes van Hero mag testen. Hop, hop, er moet gewerkt worden, dus op naar de supermarkt met z’n allen, om een aantal doosjes Bevroren Fruit op een Stokje te halen.

In de supermarkt is het is even zoeken naar de ijsjes. De verpakking valt wat minder op, maar eenmaal gevonden streelt deze mijn oog. Die van de kinderen wat minder, als zij mochten kiezen gaan de oogjes en handjes in het vriesvak toch al snel naar bekende tv-figuurtjes. Maar goed, daar ben je kind voor toch?!

Thuisgekomen gaan we samen aan het werk. Ik haal de cupcakevormpjes uit de kast tegen het lekken (tip!), fotografeer de ijsjes en mijn testteam. Wat een heerlijk zomerse dag zo. Ik hou van mijn werk!

hero bevroren fruit op een stokje ijs

Wat we van de ijsjes vinden? De kleur van de ijsjes is wat fletser dan bekende andere ijsjes, maar wat wil je ook zonder kleurstoffen! De verschillende fruitsmaken worden zowel door de kids als door mij direct herkend, en het Bevroren Fruit op een Stokje blijkt heerlijk zoet te zijn, vooral de sinaasappelsmaak. Mijn eigen favoriet is het frisse appel/peer ijsje.

Kortom: een heerlijk zomers dorstlessend ijsje!

hero bevroren fruit op een stokje ijsjes

Over Hero Bevroren Fruit op een Stokje

Hero Bevroren Fruit op een Stokje is zoveel mogelijk fruit op een stokje (minimaal 89%), in de vorm van een ijsje. De smaken Appel/ Peer, Rood Fruit en Sinaasappel zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten uit fruit. Er zijn dus geen kunstmatige geur- en kleur- en smaakstoffen toegevoegd.

Het fruitpercentage in Bevroren Fruit op een Stokje is veel hoger dan bij andere bekende ijsjes die voor een groot gedeelte uit water bestaan. Het Hero fruitijsje bevat minimaal 89% fruit, in het bekende raketje zit 0% fruit (!).

DIY ijsstokjes – Leuke dingen om te maken met ijsstokjes DIY

Als het mooi weer is eten we met zijn allen veel ijsjes. In no-time heb je dus heel veel lege ijsstokjes verzameld. Weggooien is zonde, want die stokjes kun je prima gebruiken om te knutselen! We gingen voor je op zoek en vonden een heleboel dingen die je zelf kunt maken met ijsstokjes.

knutselen ijsstokjes

knutselen met ijsstokjes

diy met ijsstokjes

KNUTSELEN IJSSTOKJES : van Links naar rechts en van boven naar beneden: DIY fotolijstjes van ijsstokjes – Muziek maken op een ijsstokjes harmonica – Nooit meer vergeten waar je gebleven bent met deze boekenlegger van een ijsstokje – Pak je masking tape en fijnschrijvers er maar gauw bij en knutsel van lege ijsstokjes een vrolijke familie ! – Of diy tafelloper dat kan natuurlijk ook – Download het gratis memory spel – Maak een vrolijk vliegtuigje – of ga op zoek naar Cupido met pijl en boog van ijsstokjes !

We wensen je een hele fijne zomer, met veel zon, ijsjes en lege stokjes om te knutselen !

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Algemeen, Food

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.