By 30 mei 2014 Read More →

Knoeien mag!

Was dit er in mijn tijd maar geweest! En dan bedoel ik natuurlijk, in de tijd dat mijn kinderen kleiner waren en nog met een slabbetje aten. Want jeetje wat zijn ze gaaf zeg die reuzachtige Miho Coq en Pate slabben, veel leuker dan de theedoek die ik vaak gebruikte. Welk kind wil er nou niet voor eventjes een konijn, vos of tijger zijn?!

coq en pate mibo slab

De hond, giraf, uil en andere dieren knoop je als reuze slab eenvoudig om de hals en de kleren van je kindje zijn bestand tegen rondvliegend eten. Mooi en praktisch!

Meer info en online bestellen via Favourite Things .

mibo slabben

 

Deze webshop is aangesloten bij de MoodKids webshopgids.

Comments are closed.

Posted in: Algemeen, Food, Fashion

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.

Simple Share Buttons