Brood in een plastic zakje saai ? Niet als je het zo doet!

Heb je geen tijd (of zin) om ’s-ochtends vroeg een bento te maken? Of eet je kind echt alleen maar brood tijdens het overblijven of de lunch op school? Geen punt! Want zelfs dan kun je nog iets heel bijzonders maken van de lunch.

Dit bewijst David Laferriere. Deze vader vult al 6 jaar lang iedere dag een ordinair plastic zakje met brood voor zijn kinderen. Een simpel hersluitbaar plastic zakje met een gewone boterham. Niets meer, niets minder! Toch is dat helemaal niet saai. Hij maak er namelijk heel eenvoudig toch een leuke lunch van. En David doet dat ook nog op zo’n manier dat je alleen maar kunt zeggen: doe mij ook maar boterhammen in een plastic zakje.

Haal de stiften maar uit de kast en laat je inspireren door David Laferriere !

David Laferriere

 

 

[ssba]
Posted in: Food, Dutch Bento, Inspiratie

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.