By 27 november 2013 Read More →

Bento accessoire : Wortel schiller Karoto

Ben jij al bekend met het fenomeen Bento ? Als je hier vaker leest dan kan het je bijna niet ontgaan zijn dat wij fan zijn van leuke lunchtrommels voor kinderen. Die vullen we op zijn Japans met vrolijke en gezonde lunchgerechten. Liefst niet te ingewikkeld.

Deze wortel schiller biedt uitkomst! Als een ware kunstenaar slijp je met deze bento accessoire sierlijke krullen en linten van wortel, komkommer of andere soortgelijke groenten. Geeft de lunchtrommel van jouw kind net dat beetje extra flair.  Wel even oefenen hoor!

Bento accessoire Wortel schiller Karoto

INFO en online bestellen: Wortel schiller Karoto via Hipgemaakt.nl

Geen idee wat je met een wortelslijper kunt doen? Bekijk dan onderstaand filmpje ter inspiratie.  Wedden dat jij ook snel je eerst bento maakt?!

Op MoodKids hebben we inmiddels ook al heel wat leuke bento tips voor je verzameld, zoek maar eens op bento, overblijven, leuke lunch of wat eten we vandaag en laat je inspireren.

Bento voor beginners met stap voor stap uitleg

Een aantal bento’s met stap voor stap instructies zodat jouw kind straks de coolste lunch van de klas heeft 😉

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Dutch Bento, Food

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.