By 2 oktober 2013 Read More →

De kleine vegetariër – Antoinette Hertsenberg & Marion Pluimes

Eet jij zelf vegetarisch? Heb je een grote of kleine vegetariër rondlopen in huis? Wil een van de kinderen opeens geen dieren meer eten, omdat het zielig is? Of misschien is er bij jou wel helemaal geen vegetariër in huis, ben je een echte vleeseten., maar wil je gewoon eens proberen om wat minder vlees te eten… Je snap het al dit is een kookboek voor jou.

Vegetarische gerechten voor kinderen van 0 tot 15 jaar (en hun ouders!)

In de kleine vegetariër geven Antoinette Hertsenberg en diëtiste Marion Pluimes, tips, adviezen en vooral heel erg veel lekkere en voedzame recepten voor kinderen van alle leeftijden. Van baby’s peuters en kleuters tot aan tieners zijn er lekkere vegetarische recepten te vinden in dit kookboek.  Het boek geeft informatie over gezonde en gevarieerde voeding, inzicht in het samenstellen van afwisselende vegetarische maltijden.

Alle ruim 75 vegetarische recepten uit dit boek zijn – met een beetje hulp – ook door kinderen zelf te maken. Wel zo leuk.

Info en online bestellen: De kleine vegetariër.

de kleine vegetarier kookboek voor kinderen

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Food, Kookboeken

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>