By 4 september 2013 Read More →

Coole & handige drinkfles mee naar school

Yeah! Water drinken is cool! En ook : Eindelijk geen natte schooltassen meer!

Sinds deze week gaan alle kinderen weer naar school en worden dagelijks de schooltassen gepakt. Ook de broodtrommels en drinkflessen komen weer uit de kast voor het overblijven. Jammer genoeg zijn niet alle hippe drinkflessen even handig, schoon of lekvrij. En dat is behoorlijk vervelend. Gelukkig heeft Wereldmama een hele coole drinkfles voor kinderen gevonden in Amerika en naar Nederland gehaald!

De coole & handige drinkfles van Vapur Anti-bottles. De drinkfles is lek-, geur- en smaakvrij, opvouwbaar en licht van gewicht en ook nog eens super cool! Kunnen de kids eindelijk voldoende water drinken op een speelse en leuke manier. Yes!

Vapur drinkflessen voor kinderen koop je online bij Wereldmama.nl

handige drinkfles voor kinderen die overblijven op www.moodkids.nl

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Algemeen, Food

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>